shang jalak jiwo
pring.sendang@gmail.com

” NIAT INGSUN AMATEK AJIKU WARINGIN SUNGSANG LUHURKU SUNDUL LANGIT, WEWAYANGANKU NGEBEKI JAGAD SAKEHE RUPA PANINGALKU, SAKEHE GELAP SUARAKU , GEDE CILIK TUO NOM NDELENG AK TEKA WELAS TEKA ASIH TEKO LEREP KEDEP REP KEDEP REP KEDEP SHANG HYANG WENANG, SANG BETARA SURYA KANG TOPO ONO PUCUKE GUNUNG KENDALISODO, SABDO PANDITO ANIUP RASANE MANUNGSA ANIUP RASANE ALLAH YA AKU KANG ARAN LANANG SEJATI”

DIBACA 77 X

PUASA 7 HARI MUTIH TERAHIR NGEBLENG

SALAMAT MENCOBA

“SHANG JALAK JIWO”
08995905071

@@@

Iklan