Arsip Kategori: MAKRIFAT SUNAN KALIJAGA

MAKRIFAT SUNAN KALIJAGA


Jeng Sunan Kalijaga ngling Amdehar ing pangawikan Den waspada ing mangkene Sampun nganggo kumalamat Den awas ing pangeran Kadya paran awasipun Pangeran pan ora rupa Nora arah nora warni Tan ana ing wujudira Tanpa mangsa tanpa enggon Sajatine nora nana … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di MAKRIFAT SUNAN KALIJAGA | 71 Komentar