Arsip Kategori: PENGABDIAN NUSA BANGSA

MAKNA PENGABDIAN PADA NUSA BANGSA


Yogyanira kang para prajurit Lamun bias sira anulada Duk inguni caritane Andenira Sang Prabu Sasrabhu ing Maespati Aran Patih Suwanda Lelabuhanipun Kang ginelung tri pakara Guna kaya purun ingkang den antepi Nuhoni trah utama Lire lelabuhan tri prakawis Guna bias … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di PENGABDIAN NUSA BANGSA | 9 Komentar