Arsip Kategori: PUJINE MAKRIFAT LAIR BATIN

PUJINE MAKRIFAT SUCI LAIR BATIN


Kasebut ngisor iki pujine makrifat suci lair batin para nabi ingkang kinunci: NAWAITU’ABESI MANJING WULU LANGGENG BAOKU KARO, KUKU WUTU DAWA CENDAK, KULIT DAGING OTOT GETIH BALUNG SUNGSUM, PUJI JASMANI LIMPA ATI JANTUNG KUPING PUCUK POT BONGKOT MANJING LAK-LAKANINGSUM, KANG … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di PUJINE MAKRIFAT LAIR BATIN | 6 Komentar