Arsip Kategori: WEWARAH

JANGAN MENGABDI PADA HARTA BENDA


Gesang ing ndonya pirantosipun brana, nanging sampun mangeran, wujudipun kerem, yen kerem memalangi. Mangka tetepipun saking Khaq, wonten ing Sanubari. Mangke angsal tuntunan saking Allah pribadi alelantaran Rasa Suci, inggih Khaqiqi, inggih Dewa Ruci wonten salebeting rasa gaib. Junun iku … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di WEWARAH | 16 Komentar