PUJA MANTRA RAHAYU SLAMET

PUJA MANTRA RAHAYU SLAMET


BISMILLAHI WA RASULULLAHI, YA INGSUN JAMALULLAH YA INGSUN JALALULLAH, YA INGSUN KAMALULLAH, YA INGSUNG KAHARULLAH, YA INGSUN KA’BATULLAH, YA INGSUN RAHMATULLAH, YA INGSUN SIFATULLAH, YA INGSUN KANG MENGKUBUWANA KABEH, ALLAH LANGGENG, ALLAH SLAMET YA INGSUN KANG LANGGENG SALAWASE.

@Wongalus,2010

Iklan
Categories: PUJA MANTRA RAHAYU SLAMET | 10 Komentar