PUJINE MAKRIFAT SUCI LAIR BATIN


Kasebut ngisor iki pujine makrifat suci lair batin para nabi ingkang kinunci:

NAWAITU’ABESI MANJING WULU LANGGENG BAOKU KARO, KUKU WUTU DAWA CENDAK, KULIT DAGING OTOT GETIH BALUNG SUNGSUM, PUJI JASMANI LIMPA ATI JANTUNG KUPING PUCUK POT BONGKOT MANJING LAK-LAKANINGSUM, KANG MANJING SESOTYAKU KARO SIFAT MUHAMMAD SAMPURNA KABEH

@wongalus,2010

Categories: PUJINE MAKRIFAT LAIR BATIN | 6 Komentar

Navigasi pos

6 thoughts on “PUJINE MAKRIFAT SUCI LAIR BATIN

  1. orang awam

    salam ki wong alus
    mohon pencerahan lebih dalam tentang puji makrifat ini.bagaimana pengamalannya?
    maturnuwun.

  2. aduh g ngudeng aku kang..

  3. ki wong alus.
    nyuwon ngapunten,kulo mboten paham tentang pujine makrifat suci lahir batin.
    mohon diwedar ya ki,,kulo awam
    mboten ngertos lor~kidul..kulon~etan
    ngapunten ngerepotaken.

  4. makrifatulrosul…….

  5. nyuwun dipun byaraken ki.. Tatacara lan manfaat kanggih menopo ki..

  6. mas kenther pamungkas

    qobiltu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: